Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

EZIMIT INVEST

Инвестициите се еден од столбовите на деловната стратегија на ЕЗИМИТ.

ЕЗИМИТ Инвест е компанија преку која ЕЗИМИТ е присутен во сегментот на недвижности. Компанијата се занимава со инвестирање, откуп на недвижности и деловни простори, кои во најголем дел служат за долгорочно давање под закуп. Во нејзина сопственост се голем број недвижности меѓу кои се хотел во Овче Поле во Свети Николе, трговски центар, деловни простори во центарот на Штип, деловен објект во центарот на Скопје и друго. Своето работење го насочува кон потребите на клиентите. Континуирано го следи развојот на пазарот со недвижности во Македонија и регионот.

ГАЛЕРИЈА

УПРАВИТЕЛ

xTL24ZF_

Зоранчо Митровски

Тел: +389 32 392 809

Email: contact@ezimit.mk

Name*

Email *

Subject

Message