Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Вината на Езимит совршен спој со делата на Пучини

Винаријата Езимит во поддршка на 46тото издание на Мајски оперски вечери. Скопје, 08.05.2018. Винаријата Езимит најави поддршка на 46тото издание на Мајски оперски вечери. Под мотото „Го славиме Пучини“ Македонската опера и балет ќе ја одбележи 160 годишнината од раѓањето на големиот италијански композитор – Џакомо Пучини. Оваа година, официјално, Винаријата Езимит се вклучува во […]...

ЕЗИМИТ отвори компанија во Германија “Еzimit Wine Depo Gmbh”

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИ   Отворена е првата македонска компанија во Германија во областа на винскиот бизнис – “Еzimit wine depo gmbh“ Македонските винопроизводители ќе добијат логистичка поддршка во земјата која е најголем конзумент на вино во Европа Инвестициите на Езимит се фокусираат таму каде корпорацијата е најсилна – во винскиот бизнис Под брендот Езимит, […]...

25-ТИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ЕЗИМИТ, ПРОСЛАВЕН СО ВИНО И МУЗИКА

Над тристотини гости од земјата и светот присуствува на прославата на 25тиот јубилеј на ЕЗИМИТ, која се одржа на 3ти јуни (2016) во винаријата ЕЗИМИТ во Штип. Организиран со висок стил и акцент на елеганција и одмереност, настанот беше вистинско уживање за сите присутни. Покрај претставници на деловниот и политичкиот свет од Македонија, дипломатијата и […]...

25 Години – ЕЗИМИТ: Квалитет, иновативност и посветеност во сите сфери на делување

Квалитет, иновативност и посветеност во сите сфери на делување Македонскиот бренд ЕЗИМИТ, годинава, одбележува 25 години континуиран раст и развој. Од мала семејна компанија основана во 1991ва, ЕЗИМИТ се разграни во деловно семејство кое денес обединува повеќе компании од областа на земјоделието, преработката, финансиите, градежништвото, инвестициите. Јубилејните 25 години успешно делување се засноваат на квалитетна […]...